Lakipalvelut yrityksille Torniossa – Varatuomari Markku Lahdenperä

Yhteystiedot

Lakiasiaintoimisto Markku Lahdenperä Ky huolehtii siitä, että yrityksesi sopimusasiat ovat kunnossa ja taloudelliset, oikeudelliset sekä verotukselliset riskit ovat hallinnassa. Yritysjuridiikan asioihin vaaditaan asiantuntevaa kokemusta, ja olenkin palvellut yritysasiakkaitani Tornion alueella jo usean vuosikymmenen ajan. Kun käytössäsi on asiansa osaava lakipalveluiden asiantuntija, saat keskittyä rauhassa yrityksesi liiketoiminnan kasvuun ja kehittämiseen.

Lakitoimiston palvelut yrityksille

Yrityskaupat

Yrityskaupan neuvottelut ovat merkittävä askel yritystoiminnan alkutaipaleella tai liiketoiminnan laajentuessa. Autan kaikkiin yrityksen perustamiseen ja yrityskauppoihin liittyvissä sopimusasioissa, jotta liiketoimintasi saadaan käynnistettyä lainmukaisesti ja mahdollisimman nopeasti. Yrityskauppaa saattaa edeltää myös muita yritysjärjestelyitä, joissa lakiasioiden asiantuntemus on tarpeen.

Sukupolvenvaihdokset ja muut yritysjärjestelyt

Palvelen sinua kattavasti erilaisissa yritysjärjestelyissä ja huolehdin yhteistyössä kanssasi muun muassa yhtiösopimusten ja yhtiöjärjestyksen päivittämisestä sekä tarvittavista rekisteröinneistä viranomaisille.

Kauppakirjat ja kaupanvahvistukset

Varatuomari Markku Lahdenperällä on kaupanvahvistajan oikeudet.

Yrityksen veroasiat

Yrityksen kannattavuutta mitattaessa veroasioilla on tärkeä rooli. Lainsäädännössä tapahtuu jatkuvasti muutoksia, mutta tarjoamani veroneuvonnan ansiosta pystyt ennakoimaan verotusasioiden vaikutusta yrityksesi liiketoimintaan ja jopa lisäämään toimintasi kustannustehokkuutta. Voimme sopia jatkuvasta veroneuvonnasta tai yksittäisestä palvelusta, tarpeistasi riippuen.

Yrityssaneerausmenettelyt

Yrityssaneeraus saattaa toimia pelastuksena taloudellisiin ongelmiin joutuneelle yritykselle. Yrityssaneeraukseen pääseminen tarkoittaa, että yritys saa rauhoitusajan velkojensa maksamiseen. Liiketoiminnan pelastaminen on yleensä mahdollista, jos saneerausmenettely aloitetaan nopeasti ongelmien ilmetessä.

Oikeudenkäynnit

Yritystoimintaa hidastamaan saattaa ilmaantua erilaisia riitatilanteita, jolloin on suositeltavaa palkata asiaan perehtynyt lakiasioiden asiantuntija. Avustan yritysasiakkaitani luotettavasti oikeudenkäynneissä rikos- tai riitatilanteita koskien.

Konkurssit

Palvelen monipuolisesti myös konkurssiasioissa. Monivaiheinen prosessi on hyvä aloittaa lakipalveluiden asiantuntijan avustuksella, jotta konkurssihakemus sekä prosessin jokainen näkökulma velkojien, mahdollisten työsuhteiden ja prosessin etenemisen suhteen tulevat hoidettua asianmukaisesti.